Konsert - Holtan USkole, Torsdag 26.mars

0000002902520x520

Rockemiljøet i horten har gått opp og ned de siste 10 årene. Den synlige aktiviteten har stort sett ligget rundt øvingsbrakka på bromsjordet. For bare et år tilbake krydde det av unge musikere som spilte i band og komponerte musikk, men nå et år senere har de fleste sett seg ferdig med bromsjordet og HortenRockCity.

Vi trenger en ny generasjon rockere som kan holde det gode rockemiljøet i byen vår gående. Det er derfor arrangert en konsert på Holtan Undomsskole Torsdag 26.Mars for å informere ungdom i Horten om at tilbudet ligger i kommunen, det er gratis og alle er hjertelig velkommen! 


Møt opp
på konserten og få en fin kveld med musikk og vit at det er ledige lokaler på bromsjordet i Horten. Om du har et band er det bare å ta kontakt, så kan vi hjelpe med å skaffe et rom! 


mvh. Lars / ISKRA

2 kommentarer

eskimo

22.mar.2009 kl.11:03

da burde plakatene på holtan forandres ¨på. der står det at det koster 50kr!

Daniel

22.mar.2009 kl.21:10

Lars mente visst at lokalene på broms var gratis. Ikke konserten. Hvorfor de skal ha betalt for det når banda stiller opp med utstyr med unntak fra PA forstår jeg ikke. De skal sikkert ta penger for å dekke leie av PA, men ærlig talt, noe kunne kommunen dekt, synes jeg.

Skriv en ny kommentar

ISKRA

ISKRA

100, Horten

Hardcore / Metalcore band fra Horten. - John Asbjørn Bergseng - vokal - Henrik Herwell - vokal & perk - Lars Bjerke - gitar - Daniel Høgås - gitar - Robin Madsen - bass - Sindre Røsand - slagverk

Kategorier

Arkiv

hits