Låtskriving - Del 1

Hei alle som måtte følge med på hva som skjer her. Litt oppdateringer etter en litt hektisk forrige uke.

Låtskrivingen fungerer bedre enn aldri før. Alle i bandet bidrar og jobber hardt for å få låtene til et nivå av perfeksjonisme. Lars og jeg har ofte hele kvelder med gitarmekk i studio, og siden videreutvikles det når det som lages når alle ledd. Musikken har gått fra å bare være brutal, hard og med skeive takter til å bli musikk som er brutal, hardt, ekte, melodiøst og ikke minst variert.

Jeg tror dere som liker oss fra før vil fortsette å følge med oss og at dere kommer til å like det nye. Ikke minst tror jeg at enda fler utenom kommer til å la sine øyne falle på oss, og høre på oss. Jeg tror dere som liker sjangeren kommer til å digge det, til tross for at det er veldig annerledes. Egentlig er det veldig annerledes det meste annen hardcore jeg vet om, og det er selvsagt ikkeno gjennomsnittlig vi går inn for å lage. Dette er i våre øyne kickass.

Oppdateringer følger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ISKRA

ISKRA

100, Horten

Hardcore / Metalcore band fra Horten. - John Asbjørn Bergseng - vokal - Henrik Herwell - vokal & perk - Lars Bjerke - gitar - Daniel Høgås - gitar - Robin Madsen - bass - Sindre Røsand - slagverk

Kategorier

Arkiv

hits