Garage 5. Februar + Scene 37 6. Februar

Da blir det to konserter denne uka. Istedet for én!

Garage, Oslo 5. Februar.
Serentiy Trace slipper debutskiva '7th Revolution' og i den anledning har de holdt av Garage i Oslo for denne kvelden. Torsdag, riktignok. Det blir liv og røre blant fans og u-fans, men dæven døtte skal det jaggu bli liv allikevel, vi oppfordrer alle til å komme og danse med oss, da denne kvelden etter vår mening byr på tre band du virkelig vil se. Jeg mener, du har ikke noe valg, du vil se dem. Det byr på en heftig hardcoreaften og vi lover fra vår side å levere for alt det er verdt! TA TUREN!!

Scene 37, Horten 6. Februar
Mencea er hovedbandet for aftenen. Det er et band fra Hellas som er i full sving fremad og ofte assosieres med andre band som Opeth. Meshuggah og Gojira. Det er hardtslående som ut av ville helvete, og de har funnet sin stil ved å mixe en hel bråta med metallsjangere. Whoremonger skulle egentlig varme opp, men ble dessverre nødt til å avlyse. Da var ISKRA så heldige å få plassen deres, så også her skal det bli liv! Vi oppfordrer deg til å ta med så mange som mulig, inkludert din egen bakdel og shake for alt det er verdt. Nok en hardcoreaften, og vi skal selvsagt levere alt vi har denne gangen også. Se etter parykkene som svinger håret mest på vårt elskede kulturhus, det er oss.

Dette ble jaggu et lite hasteskriveri, for sistnevnte konsert kom litt brått på oss og vi har for under en time siden takket ja til spillejobben, men ikke om det skal stoppe oss. Vi sees naturligvis minst et av stedene. Om ikke begge? ;-)

Daniel
ISKRA

2 kommentarer

Tore

05.feb.2009 kl.11:00

grattis med ekstra spillejobb :) Blir nok vanskelig for meg å komme til horten på så kort varsel men vi sees jo ikveld sussebassene mine :D

Kristian

07.feb.2009 kl.12:10

Fantastisk konsert på 37!

Skriv en ny kommentar

ISKRA

ISKRA

100, Horten

Hardcore / Metalcore band fra Horten. - John Asbjørn Bergseng - vokal - Henrik Herwell - vokal & perk - Lars Bjerke - gitar - Daniel Høgås - gitar - Robin Madsen - bass - Sindre Røsand - slagverk

Kategorier

Arkiv

hits